Search
  • Motforestillinger

MOTforestillinger på HUMAN-festivalen 2020Vi takker Ketil Magnussen og Silje Viki Poulsen i HUMAN-festivalen, Vega Scene, Kunstplass, NOOR Produksjoner, Det er hardt å være araber og SPACE for fint samarbeid; våre tilreisende gjester dramatiker Einat Weizman og politiker Basel Ghattas for innsiktsfull deltakelse; skuespillerne Gisle Hass, Tuva Hennum, Terje Skonseng Naudeer, Terje Ranes, Benjamin Lønne Røsler, Nora Svalheim og Eva-Lotta Sandberg for strålende arbeid med Okkupasjonens fanger; skuespiller Fredrik Hermansen for monologprestasjonen i Den Velsignede og Erik Fosse for klok ettersnakk.


Vi er opprørte over at Schengen-regelverket satte en stopper for dramatiker og skuespiller Nabil al-Raee (fra al-Arroub, utenfor Bethlehem) sin deltakelse.

Det er dessverre ikke første gang at en av MOTforestillingers palestinske gjester får visumavslag, dog da fra norske myndigheter, som er svært restriktive når det gjelder å innvilge besøkstillatelse til palestinere. Israelske borgere trenger derimot ikke å søke om visum. Vi krever at norske myndigheter endrer praksis, og gir palestinerne en like enkel og uproblematisk innreise til Norge som israelske borgere.
8 views0 comments

Recent Posts

See All